Συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Χερσονήσου στους Ανδρέα Τζανίδη και Γιώργο Πυνηρτζή για τις επιτυχίες τους

Το νεαρό αθλητή του Taekwondo (ITF) και μαθητή του ΓΕΛ Γουβών, Ανδρέα Τζανίδη, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ταλίν της Εσθονίας (26 – 29 Απριλίου) υποδέχτηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του στο δημοτικό κατάστημα Χερσονήσου ο δήμαρχος, Γιάννης Μαστοράκης. Ο δήμαρχος συνεχάρη θερμά τον αθλητή για την αγωνιστικότητά του και τη δυναμική του παρουσία, αλλά και τον προπονητή του Γιάννη Γεροντή και τον πατέρα του, Ηλία και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Taekwondo (ITF), που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 2018 στην πόλη Μινσκ της Λευκορωσίας.

Δείτε: Χρυσό και Χάλκινο για τον Ηρακλειώτη Ανδρέα Τζανίδη στο Ταλίν της Εσθονίας

«Η επιμονή σου στο στόχο, η αγωνιστικότητά σου και ο ενθουσιασμός σου αποτελούν, μεταξύ άλλων, πρότυπο προς μίμηση για τα νέα παιδιά του Δήμου μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η εξαιρετική σου εμφάνιση – διάκριση μας κάνει περήφανους και αποτελεί τιμή για τον τόπο μας. Θα είμαστε δίπλα σου ως δημοτική αρχή για να στηρίξουμε τις προσπάθειές σου,» ανέφερε ο δήμαρχος, ο οποίος του απένειμε τιμητικό έπαινο.

Παράλληλα, τιμητικό έπαινο απένειμε και στο διευθυντή του Γενικού Λυκείου Μοχού, κ. Γιώργο Πυνηρτζή, ο οποίος στην ίδια διοργάνωση (ITF) κατέλαβε την 3η θέση – χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Gold, 3 dan στα tul βετεράνων. «Όταν η επιτυχία κατακτάται σε δύσκολες συνθήκες, σε υπέρβαση της καθημερινότητας, αποκτά προστιθέμενη αξία. Η παρουσία σου στους αγωνιστικούς χώρους αποτελεί, μεταξύ άλλων, ισχυρό πρότυπο για τα νέα παιδιά, παράδειγμα προς μίμηση για τους μεγαλύτερους και προάγει το αθλητικό ιδεώδες,» σημείωσε.

Δείτε: Χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo για τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Μοχού

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο πατέρας του νεαρού αθλητή, Ηλίας Τζανίδης, ο προπονητής των αθλητών, κ. Γιάννης Γεροντής, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ. Δέσποινα Πλευράκη και ο λυκειάρχης ΓΕΛ Γουβών, κ. Γιώργος Φουκαδάκης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί