Κρητικός αθλητής της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών τραυματίστηκε σοβαρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross

Στην πίστα της Μεγαλόπολης με τον 6ο αγώνα συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2018, όπου για τη ΛΕΜΑΝ δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά. Το σωματείο του Αγίου Νικολάου έδωσε και σε αυτόν τον αγώνα δυναμικό παρών, παρ’ ότι γενικότερα οι συμμετοχές δεν ήταν ιδιαίτερα πολλές σε σχέση με τους προηγούμενους, όμως το διήμερο επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του αθλητή της ΛΕΜΑΝ Αλέξανδρου Αλεξάκη έπειτα από άσχημη πτώση την οποία είχε στο Α’ σκέλος της κατηγορίας ΜΧ2, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Πτώση και εγκατάλειψη με τραυματισμό στο χέρι είχε και ο Κωνσταντίνος Μπετείνης στην ίδια κατηγορία στο Β’ σκέλος και ενώ στο Α’ ήταν τρίτος καταλαμβάνοντας τελικά την ενδέκατη θέση στη γενική κατάταξη.

Ακόμη, στην κατηγορία ΜΧ1 ο Κωνσταντίνος Καράκης κατετάγη έκτος, καθώς και στα δύο σκέλη τερμάτισε έκτος.

Στην Open, ο Μάκης Τερζάκης ήταν δέκατος τέταρτος με δωδέκατη θέση στο Α’ σκέλος και δέκατη πέμπτη στο Β’ και ο Ζαχαρίας Χατζάκης εικοστός πρώτος, με δέκατη ένατη στο Α’ και εικοστή πρώτη στο Β’ σκέλος.

Τέλος, στην ΜΧ85 ο Γιώργος Χατζάκης με δύο όγδοες θέσεις στα δύο σκέλη, ήταν όγδοος.

Σε αυτό τον αγώνα, στην ΜΧ2 είχαμε ανάδειξη πρωταθλητή με τον Νίκο Λυρίου να κατακτάει την πρωτιά συνεχίζοντας το αήττητο του, όπως αήττητος και πρωταθλητής αναδείχθηκε και ο Μάριος Κανάκης στην ΜΧ85.

Στέψη έγινε και στην Open με πρωταθλητή τον Βασίλη Πακαταρίδη, αν και τη νίκη σε αυτό τον αγώνα πήρε ο Σάββας Σάββας.

Στις άλλες κατηγορίες ο Παναγιώτης Κουζής πήρε ακόμα μια διπλή νίκη στην ΜΧ1 και είναι κοντά στον τίτλο, ο Σωτήρης Φωτάκης επικράτησε στην ΜΧ65, στα Quad ο Βασίλης Τριανταφύλλου πήρε την νίκη και στα Quad B επικράτησε ο Κώστας Τσελάς.

anatolh.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί