Γονείς σαδιστές βασάνιζαν τα 10 παιδιά τους – Βρέθηκαν χτυπημένα σε σπίτι γεμάτο σκουπίδια και περιττώματα

Ένα ζευγάρι στην Καλιφόρνια αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες για βασανιστήρια και κακοποίηση καθώς οι αρχές εντόπισαν τα δέκα παιδιά του σε τρομακτικές συνθήκες σε προαστιακό σπίτι. Ο 29χρονος πατέρας των παιδιών, Jonathan Allen, αρνείται τις κατηγορίες βασανιστηρίων και κακοποίησης των παιδιών, ηλικίας μεταξύ 4 μηνών και 12 ετών, στο σπίτι τους στο Fairfield, βόρεια του Σαν Φρανσίσκο.
Η μητέρα, Ina Rogers, 31 ετών, αντιμετωπίζει εννέα κατηγορίες παιδικής κακοποίησης και επίσης αρνείται τα πάντα. Το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι τα παιδιά διασώθηκαν από το βρώμικο σπίτι τον περασμένο Μάρτιο. Είχαν υποστεί τραύματα διάτρησης, εγκαύματα, μώλωπες και τραυματισμούς από αεροβόλο.
Οι αρχές αναφέρουν ότι τα παιδιά είχαν πέσει θύματα της σαδιστικής μανίας των γονιών. Τα δημοσιεύματα που περιγράφουν λεπτομερώς τα βασανιστήρια προκαλούν αποτροπιασμό και σοκ καθώς το σπίτι φέρεται να είχε μετατραπεί σε φυλακή.
Τα παιδιά βρέθηκαν όταν η αστυνομία έλαβε μια κλήση, επισκέφθηκε το σπίτι και το βρήκε γεμάτο σάπια τρόφιμα και κόπρανα. Οι εικόνες από το εσωτερικό δείχνουν διαλυμένα έπιπλα, σκουπίδια, παιχνίδια και διάφορα αντικείμενα διάσπαρτα σε κάθε γωνία του σπιτιού.
Το μπάνιο ήταν καλυμμένο με περιττώματα και βρωμιά. Seek % buffered 00:00Current time01:15 Volume Καθώς ξεκίνησε ο κύκλος των ανακρίσεων ήρθαν στο φως οι φριχτές συνθήκες κράτησης και οκτώ από τα παιδιά είπαν πως αυτό συνέβαινε για αρκετά χρόνια. Κανείς δεν είχε κάνει την παραμικρή καταγγελία και δεν υπήρχε καμιά ένδειξη για όσα έκρυβε το σπίτι στο προάστιο του Σαν Φρανσίσκο.
Ωστόσο, η Wanda Rogers, η γιαγιά της μητέρας των παιδιών, δήλωσε στην τοπική τηλεόραση ότι υποψιάζονταν ότι τα παιδιά κακοποιούνται, αποκαλώντας τον Allen «τέρας». Μεταξύ άλλων δήλωσε πως χτυπούσε τα παιδιά και τους έκλεινε με ταινία το στόμα. Για την κόρη της όμως προσπάθησε να παρουσιάσει μια τελείως διαφορετική εικόνα που θα την ενέπλεκε στην υπόθεση.
Η φυλάκιση των παιδιών ήταν τόσο προσεχτική και διακριτική που ένας σοκαρισμένος γείτονας δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα ότι υπήρχαν δέκα παιδιά που ζούσαν στο σπίτι. Το ζευγάρι αρνείται όλες τις κατηγορίες, ισχυρίζεται ότι η οικογένειά τους ήταν «απολύτως λειτουργική» και πως κάθε μέλος της βοηθούσε το άλλο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί