Ο Κ. Μητσοτάκης πήγε να ταξιδέψει και ξέχασε το… διαβατήριο – “Την πλήρωσε” η Μαρέβα (φωτο)

Θα πηγαίνατε ποτέ να περάσετε τα σύνορα -ιδίως αυτά με την Τουρκία και μάλιστα τώρα που η κατάσταση είναι τεταμένη- χωρίς την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας; Όχι προφανώς αν και καθένας έχει δικαίωμα να ξεχαστεί. Εκτός βέβαια αν είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πηγαίνει προγραμματισμένο ταξίδι στην Ίμβρο για να παραστεί στα θυρανοίξια ναού υπό τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και αντιπροσωπεία ομογενών από την Αμερική.

Μόνο που ακριβώς αυτό έπαθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έφτασε στο τελωνείο των Κήπων και αντιλήφθηκε ότι δεν έχει μαζί του τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε βέβαια δύο επιλογές. Είτε να αποσιωπήσει το γεγονός περιμένοντας να του φέρουν τα έγγραφά του για να συνεχίσει το ταξίδι του, είτε να παρουσιαστεί άνετος προκειμένου να μην διαρρεύσει το γεγονός και αρχίσουν τα αστεία. Ο Μητσοτάκης επέλεξε το δεύτερο.

Έτσι δημοσιοποίησε ο ίδιος το γεγονός στο Instagram βάζοντας και κάποιον να τον τραβήξει φωτογραφία στην οποία φαίνεται να έχει αρπάξει τη σύζυγό του Μαρέβα δήθεν ως υπεύθυνη. Δεν ξέρουμε αν αυτό θεωρείται «διαχείριση κρίσης», αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα τιμητικό. Ούτε το ότι δεν έφερε μαζί του τα ταξιδιωτικά έγγραφα, ούτε φυσικά ότι τώρα που θέλει να κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια έβαλε μπροστά τη σύζυγό του, την οποία ουκ ολίγες φορές έχει χαρακτηρίσει «θύμα όσων θέλουν να χτυπήσουν τον ίδιο».

Κουτί Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί