Αγανάκτηση για την καθυστέρηση της κατασκευής της ράμπας εισόδου στον ΒΟΑΚ (Φωτο)

Με επιστολή τους στο Candiadoc, πολίτες από το Κοκκίνη Χάνι καταγγέλλουν την καθυστέρηση της κατασκευής της ράμπας εισόδου στον ΒΟΑΚ.

Όπως αναφέρουν, εργασίες στο συγκεκριμένο έργο πραγματοποιούνται 1 – 2 ημέρες την … εβδομάδα!

Μάλιστα, οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής ξηλώνουν καθημερινά την περίφραξη του έργου για να παρκάρουν τα οχήματα τους στον καταπατημένο από τους ίδιους δημόσιο χώρο.

Δείτε αναλυτικά τί αναφέρουν:

Δικαιολογημένη είναι η αγανάκτηση των πολιτών της περιοχής για την καθυστέρηση της κατασκευής της ΡΑΜΠΑΣ ΕΙΣΟΔΔΟΥ ΣΤΟ ΒΟΑΚ στο Κοκκίνη Χάνι, εξ’ αιτίας του αργού ρυθμού των εργασιών κατασκευής του έργου, αφού όπως παρατηρείται καθημερινά, εργασίες στο συγκεκριμένο έργο πραγματοποιούνται 1 – 2 ημέρες την … εβδομάδα. – Επειδή έχει ήδη αρχίσει η θερινή περίοδος με την αυξημένη κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων και οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής ξηλώνουν καθημερινά την περίφραξη του έργου για να παρκάρουν τα οχήματα τους στον καταπατημένο από τους ίδιους δημόσιο χώρο, οι αρμόδιοι οφείλουν :

1) Να πληροφορήσουν τους διερχόμενους πολίτες για το χρόνο ολοκλήρωσης του έργου και την παράδοση του στην κυκλοφορία.

2) Να τοποθετηθεί η απαιτούμενη σήμανση, ούτως ώστε ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΓΚ των οχημάτων σε όλο το μήκος του δρόμου προς τη ράμπα, για να διευκολύνεται η κυκλοφορία των διερχόμενων.-

Δείτε και φωτογραφίες από το σημείο:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί