Ο κατάλογος με τις 894 συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ με (γνωστά, άγνωστα ή ανύπαρκτα) ΜΜΕ (έγγραφα)

Την αποκάλυψη ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ υπέγραψε 894 συμβάσεις με ΜΜΕ μόνο την περίοδο 2013 – 2014 έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή για τα σκάνδαλα στην υγεία. Όπως είπε ο Π. Πολάκης την Παρασκευή του εστάλη ανωνύμως φάκελος που περιλαμβάνει κατάλογο με 894 συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ με ΜΜΕ.

Ο υπουργός είπε ότι έκανε αντιστοίχηση με τις 150 συμβάσεις που έχει ο ίδιος και διαπίστωσε ότι οι συμβάσεις που διαθέτει ταυτίζονται με τον κατάλογο που παρέλαβε ο οποίος πάντως δεν έχει ποσά.

Υπενθυμίζεται ότι από τα έως τώρα στοιχεία των 150 συμβάσεων μόνο το 2014 (και όχι το 2013) η διαφημιστική δαπάνη του ΚΕΕΛΠΝΟ εμφανιζόταν στα 4.274.150 ευρώ. Επομένως το ποσό που δόθηκε το 2013 – 2014 είναι πολύ παραπάνω απ’ ό,τι ήταν γνωστό ως τώρα.

«Είναι προφανές ότι το μεγάλο μπαμ έγινε τότε. Ήταν και προεκλογική χρονιά» τόνισε ο Π. Πολάκης και πρόσθεσε: «είναι ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος. Τέλος».

Ακολουθούν οι συμβάσεις (πατήστε να δείτε τα ντοκουμέντα από την “Αυγή” εδω)

 

https://www.documentcloud.org/documents/4425367-Binder2.html#document/p1

 

Δείτε επίσης

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έδιναν χρυσάφι σε ανύπαρκτες ιστοσελίδες!- Πώς πληρωνόταν το site ενός… οπωροπώλη!- Τα απίστευτα κονδύλια (έγγραφα)

Στο επίκεντρο η καταγγελία για παραποίηση εγγράφων στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Πολάκης στην Εξεταστική: Αποκαλύφθηκε «μαύρη τρύπα» 225 εκατ. ευρώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ (Βίντεο)

Η σύμβουλος, ο μπατζανάκης, οι φακές και οι… προσλήψεις!- Ο συντάκτης που είχε αποκαλέσει “σκύλο” τον Πολάκη και το χρήμα που έπαιρνε από τη Novartis (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί