Ο… “υπάλληλος” του δήμου Ηρακλείου που διορίστηκε στο υπουργείο “σύμβουλος για τη σκόνη”!- Η επική γκάφα γνωστού μεγαλοδημοσιογράφου (εικόνες)

 Μια απίστευτη υπόθεση, που αποδεικνύει το πώς ασκείται η “δημοσιογραφία” στην Ελλάδα, είναι σε εξέλιξη από χθες:Όλα άρχιζαν απο μια ανάρτηση-φάρσα ενός γνωστού για το χιούμορ του account στο Twitter που έφερε στο φως το διορισμό “υπαλλήλου” του δήμου Ηρακλείου, ως ειδικού συνεργάτη για την Αφρικανική σκόνη στο γραφείο υπουργού της κυβέρνησης, Αλέκου Φλαμπουράρη!

Από χθες γίνονται απίστευτες καταγγελίες σε βάρος των υπουργών Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, και Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, για τη “ρουσφετολογία της εποχής ΣΥΡΙΖΑ”!

Βέβαια αν κάποιος αναζητούσε στη “Διαύγεια” την απόφαση θα διαπίστωνε ότι απλά επρόκειτο για χρήση ενός παλιότερου εγγράφου διορισμού συνεργάτιδας του κ. Φλαμπουράρη, στο οποίο άλλαξε το όνομα και “διορίστηκε” κάποιος… “Εξοικονομάκης”!

Πρώτος και καλύτερος έσπευσε ο Τάσος Τέλλογλου να καταγγείλει τον “διορισμό”, χωρίς καν να ερευνήσει την υπόθεση, αν και ερευνητής δημοσιογράφος ο ίδιος!

Λίγες ώρες αργότερα, κι αφού του έκανε πλάκα όλο το twitter, έσπευσε να δηλώσει ότι έπεσε θύμα… συριζοτρόλ!

Δείτε το έγγραφο, τις αναρτήσεις Τέλογλου και το γνήσιο έγγραφο

Ο “διορισμός” του… Εξοικονομάκη

Η ανάρτηση του Τάσου Τέλλογλου, με επίκληση της φάρσας, την οποία όμως ο δημοσιογράφος “εισέπραξε” ως γεγονός, χωρίς καμιά έρευνα!

Η απόδειξη της φάρσας. Αριστερά είναι το πραγματικό έγγραφο

Η συνέχεια στις αναρτήσεις και η πλάκα σε βάρος του γνωστού μεγαλοδημοσιογράφου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί