Ηράκλειο: Κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 12χρονη ανιψιά του!- Με εισαγγελική διάταξη στη δημοσιότητα τα στοιχεία του (φωτο)

Με εισαγγελική εντολή δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 30χρονου Βούλγαρου που βίαζε την ανιψιά του από την εποχή που εκείνη ήταν 8 ετών σε χωριό του Ηρακλείου.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, η οποία ανέφερε στις αρχές ότι ο αδερφός της βίαζε τη 12χρονη σήμερα κόρη της, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η ίδια φέρεται να μην γνώριζε το παραμικρό ώσπου στα τέλη του Φεβρουαρίου η κόρη της αποφάσισε να πει στη μητέρα της όλα όσα συνέβαιναν. Ο 30χρονος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση σε βάρος παθούσας που δεν συμπλήρωσε τα 12 και που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη της ηλικίας της. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Σήμερα, Σάββατο, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας, δόθηκαν τα στοιχεία του στην δημοσιότητα. Πρόκειται για Βούλγαρο PALAZOV Ilia του ZLATINOV και της ZLATKA, που γεννήθηκε το 23.06.1988 στη Βουλγαρία.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρονται:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 30χρονου αλλοδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ΄εξακολούθηση και αποπλάνηση σε βάρος παθούσας που δεν συμπλήρωσε τα 12 και που συμπλήρωσε τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη της ηλικίας της, κατ΄εξακολούθηση. Το κορίτσι ήταν ανιψιά του…

Πρόκειται για τον Υπήκοο Βουλγαρίας PALAZOV  Ilia του ZLATINOV και της ZLATKA, που γεννήθηκε το 23.06.1988 στη Βουλγαρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου τηλεφωνικά στον αριθμό 2810-274115, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί