Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ψωμιού η ομάδα αρτοποιών Ηρακλείου

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η Ομάδα Αρτοποιών του Νομού Ηρακλείου, η οποία θα διαγωνιστεί στον 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού που διεξάγεται από σήμερα έως και τη Δευτέρα στους χώρους της ΔΕΘ-HELΕXPO, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 8ης ARTOZYMA.

Ομάδες αρτοποιών από όλη την Ελλάδα θα διαγωνιστούν παρουσιάζοντας παραδοσιακές ξεχασμένες συνταγές προσαρμοσμένες στις σημερινές ανάγκες των καταναλωτών, σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί ο γευστικός πλούτος κάθε περιοχής.

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στην παρασκευή ψωμιού, σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις πρωινού και σε εικαστικά καλλιτεχνήματα με ζυμάρι.

Στην Ομάδα του Ηρακλείου συμμετέχουν οι αρτοποιοί, Σπύρος Ρυσσάκης, Γιώργος Γκρέκας,  Βασίλης Καμαράτος και Ελευθερία Ρουσιάκη.

Να σημειωθεί ότι η Ομάδα  Αρτοποιών του Ηρακλείου, με άλλη σύνθεση, είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στο αντίστοιχο 2ο Πρωτάθλημα Ψωμιού που είχε διεξαχθεί στους ίδιους χώρους πριν από δύο χρόνια και αποτέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας Αρτοποιίας, παρουσιάζοντας τα κρητικά αρτοσκευάσματα σε διεθνείς εκδηλώσεις.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί