Κρήτη: Προσπάθησε και πάλι να μπει στο στρατόπεδο!

Έξω από την κεντρική πύλη της 115 Πτέρυγας Μάχης βρέθηκε και πάλι το μεσημέρι της Πέμπτης ο 30χρονος, ο οποίος το πρωί της περασμένης Τρίτης είχε εισβάλλει με το αυτοκίνητό του μέσα στη Μονάδα, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε από τους φρουρούς της Κεντρικής Πύλης να βρίσκεται γύρω στις 2 το μεσημέρι με το αυτοκίνητό του λίγες δεκάδες μέτρα έξω από τη Μονάδα. Οι φρουροί έκλεισαν προληπτικά την Κεντρική πύλη και ειδοποίησαν την Ασφάλεια της Μονάδας, καθώς οι κινήσεις του 30χρονου, έδειχναν πρόθεση να «μπουκάρει» και πάλι μέσα.

Όπως αναφέρει το kriti24.gr, η Ασφάλεια ενημέρωσε την Αστυνομία και αστυνομικοί του ΤΑΕ Χανίων τον ακινητοποίησαν λίγα μέτρα πριν την πύλη και τον προσήγαγαν εκ νέου στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων.

Πέρα από τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει,σύμφωνα με πληροφορίες ο 30χρονος, φέρεται επίσης να έχει και κάποιες οικονομικές διαφορές με άτομο που εργάζεται μέσα στην 115 ΠΜ και πιθανόν αυτός είναι τελικά και ο λόγος που εξηγεί αυτήν την εμμονή του να «εισβάλλει» εντός της Μονάδος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί