Και πάλι πρώτος ο Γιάννης Καργιωτάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε -27 και 28 Ιανουαρίου- διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης 2018 Ανδρών και Γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Καργιωτάκης στην κατηγορία των 125kgr Ελευθέρας Πάλης, νικώντας τους Ρισκίδη Γιώργο, Νυφαδόπουλο Χρήστο, Κυριακόπουλο Ραφαήλ και ΊΝιάζι, σήκωσε το κύπελλο κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση.

Στην ίδια κατηγορία το χάλκινο μετάλλιο το κατέκτησε ο επίσης Ηρακλειώτης Γιώργος Δραμιτινός. Ενώ στις γυναίκες, η πολλά υποσχόμενη Αγγελική Αλεξάκη, με την πρώτη της συμμετοχή στην κατηγορία των 76kgr Γυναικών –αν και νεάνιδα ακόμα- κατέκτησε την τρίτη θέση.

Κοινό στοιχείο και των τριών αυτών αθλητών είναι ο προπονητής που τους ανέδειξε, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, προπονητής του πάλαι ποτέ «Καλλέργειος Α.Ο.» και του  νεοϊδρυθέντος αθλητικού συλλόγου «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Δεσκουλίδης Παράσχος, ο οποίος δήλωσε:

«Είμαι ικανοποιημένος και με τους τρεις. Περιμένω να έχουν την ανάλογη συνέχεια και με τις Εθνικές Ομάδες.»

Ενώ ο πρωταθλητής Γιάννης Καργιωτάκης ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βγήκα πρωταθλητής ανδρών. Και είμαι ακόμα πιο χαρούμενος που ο σύλλογος στον οποίο ανήκω εδώ και καιρό -ο «ΑΤΛΑΣ Καλλιθέας»- ανέβηκε και πάλι, μετά από αρκετά χρόνια, στην τρίτη θέση της πανελλήνιας κατάταξης συλλόγων. Ευχαριστώ τους αθλητές που βοήθησαν δίνοντας πολύτιμους βαθμούς με τις νίκες τους, μέσα στους οποίους και οι αθλητές που προπονώ και προπονούμε μαζί τους, οι: Δραμιτινός Γιώργος, Αβραμίδης Αστέριος, Τσαμαντάκης Χαρίτων, Χρυσάγης Θέμης, Κράβατς Σαμ, Μπουλούξης Βασίλης και Λερούνης Κωνσταντίνος. 

Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στα παλαιστικά νέα από την Κρήτη, στην παύση λειτουργίας δηλαδή του συλλόγου από όπου ξεκίνησα, του «ΚΑΛΛΕΡΓΕΙΟΣ Α.Ο.» και να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον πρόεδρό του τον Σπύρο τον Καλλέργη για την στήριξη που μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ καλή αρχή στον καινούργιο αθλητικό σύλλογο του προπονητή μου Παράσχου του Δεσκουλίδη, τον «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.». Ευελπιστώ τόσο εγώ, όσο κι ο Γιώργος ο Δραμιτινός, να τον  στηρίξουμε τα επόμενα χρόνια από κοντά και μακάρι να κλείσουμε την αθλητική μας καριέρα εκεί στην πόλη μας, στο Ηράκλειο, στον «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.».

Τέλος, θέλω να αφιερώσω την νίκη αυτή στον φίλο μου τον Χάρη τον Πινακουλάκη και να του πω πως η σκέψη μου είναι μαζί του.  Είναι παλικάρι! Μαχητής! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και τον περιμένω να γυρίσει για να ξαναρχίσουμε τα παλέματα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί