Ένας… μελλοντολόγος της καταστροφής, σαν την αλεπού που όσα δεν φτάνει τα κάνει κρεμαστάρια!

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας η κυβέρνηση Τσίπρα, ο γαλάζιος βουλευτής της ΝΔ στο Ηράκλειο, Λευτέρης Αυγενάκης, χρέωνε σε αυτήν όλα τα κακά του τόπου. Ανάμεσα στα άλλα ότι… καθυστερούσε (από την πρώτη μέρα, να μην ξεχνιόμαστε!) ο δρόμος Ηράκλειο – Μεσαρά και ότι δεν έκανε τίποτε για τον θανατηφόρο ΒΟΑΚ, την αμαρτία της διαπλοκής ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και των συμφερόντων τους.

Τώρα που και το ένα και το άλλο έργο προχωρούν, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, εκείνος τί κάνει; Περιφέρεται στα εργοτάξια του δρόμου της Μεσαράς για να κάνει υποδείξεις σαν… ειδήμων, ή μιλάει σε κομματικές συνάξεις για τον ΒΟΑΚ αρκετά πικαρισμένος, είναι αλήθεια!

Χθες, για παράδειγμα, πήγε στην πίτα της ΔΚΜ, της παράταξης της ΝΔ στο ΤΕΕ-ΤΑΚ και μπροστά στην πραγματικότητα της δρομολόγησης των μελετών και των έργων του ΒΟΑΚ, εκείνος άρχισε να κάνει κριτική για τις διαδικασίες, να μιλάει για… προβλέψεις καθυστερήσεων και άλλα ανάλογα. Προσέξτε, δεν είπε τί συμβαίνει, αλλά ως… έμπειρος ειδήμων και μελλοντολόγος, προβλέπει ότι Τσίπρας και Σπίρτζης θα διαψευστούν σε ό,τι έχουν σχεδιάσει και ανακοινώσει, θα κάνουν κωλοτούμπα και τότε θα έλθουν η ΝΔ και ο Κυριάκος να κάνουν το έργο!

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια!

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί